Ton Westphal

askfirst2

Dit zijn feitelijk de webpagina’s van Ton Westphal privé, omdat de zakelijke activiteiten van No Nonsense Consultancy en No Nonsense Mediation natuurlijk hun eigen pagina’s in de lucht hebben. Maar er is zoveel meer. Soms minder zakelijk, dus meer persoonlijk.

Werving en selectie, personeelsmanagement, het oplossen van conflicten. Dan gaat het altijd en bijna alleen maar om “mensen”. Dat veelgehoorde “people’s business”. Dan heeft u er recht op om vooral ook wat meer van Ton Westphal zelf te weten. Dan is – denk ik – LinkedIn niet voldoende.

Laat ik eerlijk zijn, ook op deze plaats: ik wil wel wat meer creativiteit, cq inhoud kwijt op het web dan dat de zogenaamde netwerksites in de aanbieding hebben. Bijvoorbeeld ook om mijn boek wat onder de aandacht brengen: “Menschen sind gesellige Tiere” (2009). Ter voorkoming van misverstanden inzake de titel: die staat voor kuddegedrag. En dat mensen niet veranderen, dus ook de politici niet. Toch heb ik als schrijver iemand weten te vinden die Nederland kan redden van al dat opportunisme en die demagogie. Mijn roman is van 2009/2010, maar nu, bij de ‘complete make-over’ van deze site – aanvang 2017 – nog akelig actueel. De veelgehoorde uitspraak “met de wijsheid van nu” gaat in dit geval dus niet op. Ik wist het al vele jaren geleden, en ik ben blij dat ik het vervolgens ook heb opgeschreven. Dat is hoe dan ook een opluchting 😉 . Eerst jarenlang als columnist van het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad, en daarna dus in dat boek.

Terug naar hier en nu. Deze (blog-)site. Vaak iedere week een stukkie. Uitlaatklep en leermodel. Af en toe een beetje experimenteren, spelen en prikkelen, maar soms ook (door-)prikken. In alle gevallen: communiceren. Waarom ook niet?

Wees welkom!

E  ton@nnc.nl

T +31 40 2046440

 

PS Natuurlijk waardeer ik zeer uw feedback. Reacties zijn altijd welkom. Maar staat u mij aub toe, om niet altijd en overal op te reageren via deze site.