ALTIJD MAAR MAILEN

Als kandidaten worden afgeschreven, dat risico lopen ze nu eenmaal, dan wordt er steeds meer gesteigerd. “Men” is het er niet mee eens, ze vinden zus en ze vinden zo.

In wezen juich ik dat toe, want er zijn al teveel partijen die “sollicitanten” als “vee”, beschouwen en ze bepaaldelijk ook zo behandelen. Ik ga graag de dialoog aan, vandaar ook deze site. Maar niet op basis van frustratie, boosheid, ongenoegen. Dus die agressie die in veel van dat soort omgaand doorgestuurde mails zit, die bevalt mij geenszins.

Altijd bied ik bij mijn afwijzingen de gelegenheid aan om even te bellen voor een toelichting of overleg. Bellen is dus niet mailen. En als men dat toch op hoge poten mailt, en ik vraag netjes om mij dan en dan even te bellen, dan hoor ik vervolgens nooit meer wat. Dat zijn dus sollicitanten, in plaats van kandidaten.

Dus: vindt u iets, wilt u iets of verwacht u iets – als reactie op een bericht van mij – dan staat nog altijd de telefoon ter beschikking: 040-2046440. U heeft drie, vier of misschien wel vijf mobieltjes 🙂 Dan kunt u er toch wel eentje inzetten om met mij contact te zoeken? In plaats van altijd maar mailen…

Ergo, ik doe daar niet aan mee.

36630168 - vector illustration of an old telephone
Ouderwets? Nee, gewoon makkelijker dan je denkt.

Wat vind je eigenlijk zelf?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.