HOEZO, CRISIS?

Als drukbezet werver, gebruik ik ook een site als werk.nl. Hier moet iedereen die een uitkering aanvraagt zijn cv publiceren. Eén van de bestbezochte vacaturesites van het land, met heel veel vacatures. Nog steeds.

Maar kandidaten ho maar.

Solliciteren? Ben je gek, echt niet nodig. De gemiddelde kandidaat leunt achterover, zappend voor de televisie, biertje bij zich en wachtend op de dingen die komen gaan. Of die niet komen gaan. Maar dan hebben “we” altijd nog een uitkering. Is het zo triviaal? Ik vrees inderdaad van wel.

Ik kan er niets beters van maken, als ik iedere dag maar weer die lijsten met reacties op mijn vacatures tegenkom: 0, 0, 0, 1,  0, 2, 0, 0, 1 enz. enz. Dag na dag, week na week, vacature na vacature.

Vacaturesites werken niet (meer), dat is geen nieuws dus tot je dienst, maar dat al die uitkeringstrekkers ook maar gewoon niet solliciteren, de bewijzen daarvoor kan ik dagelijks overleggen, dat steekt.

Tikkende tijdbom
Hoe lang gaan wij dit als maatschappij volhouden?

Wat vind je eigenlijk zelf?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.