WILDERS OVER OBAMA, BRR…

In mijn vorige blog komt Geert Wilders ter sprake. Omdat het huidige kabinet het slechtste ooit is, en hij daarin gelijk heeft. Bij gebrek aan beter zou hij het van mij mogen doen, alhoewel ik geen fan van hem ben. Dat is dus een korte samenvatting van het voorafgaande. Maar nu ik op Teletekst lees wat hij over Barack Obama zegt, in relatie tot (alweer…) moslims, dat raakt kant noch wal. En daarmee spreek ik mij eufemistisch uit, want dat mag ook wel eens een keer 🙂 . Nee, alsjeblieft ook geen Wilders dus. Dan ben ik maar politiek eenzaam en alleen, wachtend op betere tijden.

Er zijn zeker mensen die het zouden moeten kunnen, maar in Den Haag zie ik ze nog niet rondlopen. Het is niet anders, maar Wilders? Kom op, zeg. Nu gaat hij echt over de schreef. Obama zou de moslims niet door hebben, en ik quote vanuit de website nu.nl, waar het interview op staat:

“Hij heeft iets van Chamberlain in zich. Iemand die niet goed ziet wie de vijand is en daar liever zoete broodjes mee bakt”, aldus Wilders.

Neville Chamberlain was de Britse premier die in 1938 met Hitler en Mussolini het Verdrag van Munchen sloot ten gunste van de wereldvrede. In het verdrag accepteerden ‘de grote mogendheden’ de annexatie van het Tsjechische Sudetenland door Duitsland. Een jaar later viel Duitsland Polen binnen en daarmee begon de Tweede Wereldoorlog.

“Het is een stevige vergelijking maar het is een gevaarlijk, naïef en onverantwoord beleid wat hij voert”, aldus Wilders.

Daarom, een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden.

Zonder ondertitel...
Zonder ondertitel

Wat vind je eigenlijk zelf?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.