2015 HERZIEN

Ieder jaar genereert WordPress een fraai rapport over deze blogsite. Zo’n 15 unieke bezoekers, iedere (werk-)dag, steeds maar weer. Ook tijdens de vakantiemaanden, en rond de feestdagen. Alles kan altijd beter, maar ik vind het prima. Met die enorme versnippering van nieuws en vertier (en nog zoveel meer…) op internet, het voortdurende geklik naar weet-ik-veel, en in de wetenschap dat er echt veel trouwe lezers zijn – ook uit opmerkelijke hoek – , ga ik hier met groot plezier mee door.

Dank voor al die loyaliteit! En: zeg het voort ;-).

Lees in mijn volgende blog, de laatste van dit jaar, wat mijn goede voornemens en wensen zijn. Ook voor u.

Hier is een fragment:

In een New York City metro-trein passen 1.200 mensen. Deze blog werd in 2015 ongeveer 3.900 keer bekeken. Als je blog een NYC metro-trein zou zijn, zou die ongeveer 3 reizen nodig hebben voordat die zoveel mensen zou kunnen vervoeren.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

Wat vind je eigenlijk zelf?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.